Turnaus pelataan seuraavin säännöin.

Ottelut pelataan kahdesta voittoerästä. Kaksi ensimmäistä erää 21 pisteeseen (katto) ja mahdollinen kolmas erä 7 pisteeseen (katto). Eli peli voi päättyä 2-1 (21-20,20-21,7-6). Voitosta saa 2 pistettä, häviöstä 0 pistettä. Aikalisiä on kahdessa ensimmäisessä erässä 2 ja kolmannessa 1.

Sijoitus sarjataulukossa määräytyy seuraavasti:
-pisteet
-eräerotus
-piste-erotus
-keskinäinen ottelu
-arpa

Turnauksessa mahdollisesti tapahtuvat epäselvyydet ratkaisee turnauksen jury. Vastalause on tehtävä välittömästi sen ottelun jälkeen jota asia koskee. Vastalausemaksu on 80 € ja se palautetaan, mikäli protesti hyväksytään. Järjestäjillä on oikeus mahdollisiin sarjamuutoksiin.

SARJAKOHTAISET SÄÄNNÖT

MIEHET AVOIN

Sarjassa on 5 joukkuetta jotka pelaavat kaksinkertaisen sarjan. Jokaiselle joukkueelle tulee 8 ottelua.

MIEHET 60-65

9 joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Lohkojen kaksi parasta pelaavat ristikkäisottelut sekä sijoitusottelut. Alkusarjojen jälkeen 1. lohkon 4. ja 5. sekä 2. lohkon 4. pelaavat sarjana sijoitusottelut. Alkulohkojen 3. pelaavat kaksi kertaa toisiansa vastaan ja yhteistulos ratkaisee sijoituksen (voivat halutessaan jättää toisen ottelun pelaamatta). Jokaiselle joukkueelle tulee 5-6 ottelua.

MIEHET 70

8 joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon. Alkulohkojen jälkeen pelataan ristikkäisottelut sekä sijoitusottelut. Otteluita tulee 5 / joukkue.

MIEHET 75

Sarjassa on 5 joukkuetta jossa pelataan yksinkertainen sarja. Sarjan 5. ja neljäs pelaavat sijasta 5. Ottelun voittaja pelaa vielä pronssista sarjan kolmatta vastaan. Sarjan 1. ja 2. pelaavat kultaottelun. Otteluita joukkueille tulee 5-6.

NAISET AVOIN

Sarjassa on 15 joukkuetta jotka on jaettu kahteen joukkueen lohkoon. Alkusarjan jälkeen pelataan sijoitusottelut siten että 1/1 vs 2/1 jne. Kakkoslohkon 8. ei pelaa sijoitusottelua. Otteluita joukkueille kertyy 7-8.

NAISET 60-65

Sarjassa on 6 joukkuetta jossa pelataan yksinkertainen sarja. Tämän jälkeen pelataan sijoitusottelut. Pelejä joukkueille tulee 6.

Pin It on Pinterest

Share This