Turnaus pelataan seuraavin säännöin.

Ottelut pelataan kahdesta voittoerästä. Kaksi ensimmäistä erää 21 pisteeseen (katto) ja mahdollinen kolmas erä 7 pisteeseen (katto). Eli peli voi päättyä 2-1 (21-20,20-21,7-6). Voitosta saa 2 pistettä, häviöstä 0 pistettä. Aikalisiä on kahdessa ensimmäisessä erässä 2 ja kolmannessa 1.

Sijoitus sarjataulukossa määräytyy seuraavasti:
-pisteet
-eräerotus
-piste-erotus
-keskinäinen ottelu
-arpa

Turnauksessa mahdollisesti tapahtuvat epäselvyydet ratkaisee turnauksen jury. Vastalause on tehtävä välittömästi sen ottelun jälkeen jota asia koskee. Vastalausemaksu on 80 € ja se palautetaan, mikäli protesti hyväksytään. Järjestäjillä on oikeus mahdollisiin sarjamuutoksiin.

SARJAKOHTAISET SÄÄNNÖT

Miehet avoin
Kahdeksan joukkueen yksinkertainen sarja jonka jälkeen sijoitusottelut. Luokiteltuja sarjapelaajia saa olla pelissä saman verran kummallakin puolella. Pelaajat on ilmoitettava ilmottautumisen yhteydessä. Sarjapelaajiksi luokitellaan 2-sarjasta ylöspäin.

M50
4 joukkueen yksinkertainen sarja jonka jälkeen ristikkäisotteluina sarjan 1. vs Sarjan 4. ja sarjan 2. vs sarjan 3. Voittajat loppuotteluun ja häviäjät pronssiotteluun.

M60-65
10 joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon. Lohkoissa yksinkertainen sarja jonka jälkeen ristikkäisottelut siten että 1/1 vs 2/2  ja 1/2 vs 2/1. jne. Ristikkäisotteluiden jälkeen sijoitusottelut. Alkulohkojen 5. pelaavat kaksi kertaa sijoitusottelun sijoista 9-10. Pelien yhteistulos ratkaisee sijoituksen.

M70
9 joukkuetta on jaettu kahteen lohkoon, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Alkusarjojen jälkeen 1. lohkon 4. ja 5. sekä 2. lohkon 4 pelaavat sarjana sijoitusottelut. Alkulohkojen 3. pelaavat kaksi kertaa toisiansa vastaan ja yhteistulos ratkaisee sijoituksen.

M75
Sarjassa on 5 joukkuetta jossa pelataan yksinkertainen sarja. Sarjan 5. ja neljäs pelaavat sijasta 5. Ottelun voittaja pelaa vielä pronssista sarjan kolmatta vastaan. Sarjan 1. ja toinen pelaavat kultaottelun.

Naiset avoin
Sarjassa 16 joukkuetta jotka on jaettu neljään alkulohkoon. Alkulohkojejn jälkeen lohkojen voittajat pelaavat sarjana sijat 1-4 ja kakkoset sijoista 5-8 jne.  Luokiteltuja sarjapelaajia saa olla pelissä saman verran kummallakin puolella. Pelaajat on ilmoitettava ilmottautumisen yhteydessä. Sarjapelaajiksi luokitellaan 2-sarjasta ylöspäin.

N60-65
Sarjassa on 6 joukkuetta jossa pelataan yksinkertainen sarja. Ei jatko-otteluita.