Vuokattivolleyn ilmoittautuminen avattu

esimerkki

1. Ilmottautumislomake

Turnauksiin ilmoittautuminen tapahtuu helppokäyttöisellä nettilomakkeella. Jos haluat niin ilmoittautujalle tulee vielä varmistus sähköpostiin. Vahvistusviestiin voidaan lisätä myös maksutiedot. Sinä pääset tekemään helppokäyttöiseen taulukkoon omia merkintöjäsi esim. onko joukkue maksanut osallistumismaksun.

2. Ilmottautumistilanne

Ilmoittautumistilanne näkyy sivuillanne tai näillä sivuilla automaattisesti. Tämä helpottaa järjestelyissä kun tietoja ei tarvitse siirtää nettiin.

3. Otteluohjelmat

Otteluohjelmat tulee valmiiksi tehtyinä siten että joukkueet on jaettu sarjoihin, aikataulutettu ja kentitetty. Tarvittaessa myös tuomarit merkitty. Otteluohjelmat näkyvät netissä tulostettavina versioina. Ohjelmat näkyvät myös hyvin mobiilissa.

4. Tulosten syöttö

Tulokset syötetään otteluiden jälkeen älypuhelimelle, tabletilla, läppärillä tai pc:llä. Syöttölomake on todella helppo. Tulokset päivittyvät automaattisesti tulospalveluun ja samalla nettiin.

5. Etsi Ottelusi -palvelu

Jos turnauksesi on tarpeeksi iso, niin kannattaa ottaa käyttöön “Etsi Ottelusi” -palvelu. Sen avulla on helppo löytää missä ja milloin ottelusi on. Kultavaskoolin esimerkki löytyy täältä.

6. Muuta mukavaa

Jokaiselle turnaukselle voidaan myös tehdä kenttäkohtaiset aikataulut, kuuluttajalle oma “sovellus” josta hän näkee aikataulut kentittäin nopeasti ja helposti.